Gratis verzending in BE en NL vanaf €100.

wie zijn wij?

– Lagom – 

 

(adv.) | Zweeds | [‘là:gom]

“Not too little, not too much, just enough.”

Hi!

Ik ben Véronique, de oprichtser van Lagomkind. Na jaren ervaring in de high-end mode-industrie, waar ik voor de grootste merken ter wereld heb gewerkt, was het tijd voor verandering. Ik had alles geleerd over stijl, esthetiek, de juiste stoffen en alles wat als "mooi" wordt beschouwd. Het leek een droombaan voor elke vrouw, maar voor mij bleek het een desillusie.

Ik werd geconfronteerd met hoeveel verspilling en vervuiling onze huidige fast fashion-industrie produceert, en met de gevolgen voor onze prachtige planeet. Toen ik moeder werd, ondervond ik net als vele andere jonge mama's rondom mij hoe snel ik kleren moest bijkopen omdat de meeste stukken echt niet lang meegingen. Bij mij zorgde dit voor een knagend gevoel waar ik geen blijf mee wist.

Mijn droom kwam tot stand als moeder van 2 jonge kinderen. Ik ging op zoek naar milieubewuste kleding voor zowel mezelf als voor mijn kinderen. Toen ik me realiseerde hoe moeilijk die zoektocht was, besloot ik zelf een online winkel te beginnen, zodat jonge moeders veel gemakkelijker hun weg konden vinden naar stijlvolle en eerlijk gemaakte kleding. Ik droom over verandering, een stressvrij leven, meer tijd met mijn gezin, minder twijfel aan mezelf, meer comfort, minder geldverspilling en minder schuldgevoelens. You feel me?

Clean house, clean life

Heb je soms van die momenten waarop je versteld staat van alle ROMMEL die je in huis aantreft? Dat je in een grote "woede" alles opruimt en weggooit? Dat de kledingkast en die van je kinderen uitpuilen met items die nooit worden gedragen? Herken jij de PURE OPLUCHTING als je klaar bent?! Alles in de vuilbak! Toch? Wel... ik wil je laten zien dat dit hele proces NIET nodig is, zodat je ALTIJD opgelucht bent, je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan een grote schoonmaak, en dat je ook de natuur een grote stap voorwaarts helpt door de afvalberg niet te vergroten.

"Lagom"! Niet te veel, niet te weinig, precies genoeg! Minimalisme is bevrijdend... Kies kwaliteit boven kwantiteit, it feels awesome!

Mijn doel is om vrouwen en kinderen dichter bij elkaar en bij de natuur te brengen, inclusief mezelf! Ik wil vrouwen en kinderen helpen om zich comfortabel en zelfverzekerd laten voelen in hun vel doorheen hun kleding. Ik wil je inspireren om minder geld en tijd te verspillen aan dingen die je niet nodig hebt voor jezelf of voor je kinderen... Zodat je meer tijd en energie hebt voor de waardevolle momenten. Ga voor DUURZAAM, hoge kwaliteit en comfort... items die tot 3x langer meegaan.

Ontdek Lagomkind... feelgood store met mooie, duurzame, ecologisch verantwoorde, comfortabele kleding, accessoires en deco voor jezelf en je kind!

Welkom in mijn wereld!

SLOW IS GOOD

Vertragen en genieten van familiemomenten, werkgerelateerde stress loslaten, zo min mogelijk bezitten en alleen kopen wat een toegevoegde waarde aan mijn leven geeft, gaf me een boost van zelfvertrouwen en gemoedsrust die ik nooit eerder heb gehad.

Ik verzamelde al mijn moed, zegde mijn 9-5 baan op en begon mijn online winkel, met de hulp en steun van mijn partner. Ik wil mijn liefde voor de Lagom-levensstijl met anderen delen. Ik wil je inspireren om bewuster te leven, want het leven gaat zo verdomd snel voorbij!

lagom: balans

Maak ruimte voor quality time met dierbaren. Maak doodgewone, alledaagse momenten gedenkwaardig, gezellig en warm. Ontdek de schoonheid van minimalisme. Eenvoud is bevrijdend. Kies zorgvuldig mooie duurzame items om te koesteren en voor altijd te gebruiken. Respecteer moeder natuur, vernietig haar niet voor spullen die je niet nodig hebt.

lagomkind

Laten we een nieuwe soort creëren...Een soort die bewustzijn creëert rond kleine en speciale momenten, die niet accepteert te leven in een wereld die ons sneller doet gaan, die ons op automatische piloot laat leven, die zijn eigen leven vormgeeft, zijn eigen geluk, op een duurzame manier...Laten we het voor onszelf doen, voor de natuur, voor onzelf, voor onze toekomst, voor onze kinderen. Laten we samen ontwikkelen en evolueren naar: Lagomkind.

Missie en waarden

Bewust gekozen kleding en accessoires voor mini’s en mama’s.

MINIMALISMe:
FREE YOUR MIND

Hoe eenvoudiger je wardrobe, hoe minder keuzestress. Enkele hoogkwalitatieve basics in de kast, aangevuld met een paar showstoppers en je kan jaren verder! Hoe minder tijd je spendeert aan de eeuwige zoektocht naar complexe outfits, hoe meer quality time er overblijft voor de dingen die er écht toe doen: tijd met je gezin!

Less really is more.

Comfortabele kleding, want een happy baby = een happy mama

Oncomfortabele kleding is voor niemand prettig. Moeder en kind voelen ongemakken bij elkaar snel aan en voor je het weet, beland je samen in een negatieve spiraal. Wij weten als geen ander welke stoffen en snits de meest comfortabele zijn voor baby’s en mama’s. Onze wol prikt niet en voelt zalig aan, ook rechtstreeks op de huid. Dat is al één zorg minder!

eerlijk en ecologisch verantwoord

Cheap fashion comes at a high price! Als je ultragoedkope stuks vindt, kan je er vrijwel zeker van zijn dat iémand hiervoor betaald heeft. Denk maar aan sweatshops waar dagelijks hardwerkende vrouwen zoals jij worden uitgebuit. Wij bieden énkel items die ecologisch verantwoord geproduceerd zijn en bovendien 100% veilig en zacht zijn voor de gevoelige babyhuid.

Zorgvuldig gekozen stukken vanuit jaren ervaring

Door mij acht jaar lang in het midden van de modemachine te bevinden, heb ik gezien hoe vervuilend deze industrie kan zijn.

Ik koos ervoor om een nieuwe visie te delen op mode. De gekozen producten maken op geen enkele manier deel uit van de gigantische overstock die we vaak tegenkomen bij grote, bekende modemerken. Alle onze stuks worden op bestelling gemaakt. Zo dragen wij bij te fashion industrie met “zero waste”.

Prachtige stuks om samen de mooiste herinneringen vast te leggen.

Wie houdt er nu niet van prachtige foto’s en herinneringen van jezelf met je gezin? De schattigste mini-outfits en stunning mama ensembles vindt je bij ons. Op die mindere dagen (en eerlijk, zo zijn er heel wat, toch?) is er niets zo leuk als een mooie nieuwe outfit aantrekken en er het beste van te maken. Voor elke gelegenheid hebben we wat. En the best part? Die stuks kan je láng na de afloop van je feestje doordragen.

Overal in stijl aankomen, altijd comfortabel

Onze kledingstukken zijn geschikt voor elke bezigheid van een jonge moeder of vrouw. Ik kan overdag werken, dan even gezellig thuis in de zetel tijd doorbrengen met mijn kindjes, en ‘s avonds op restaurant gaan zonder dat ik mij hoef om te kleden.

Ik voel me goed en mooi in wat ik draag, de hele dag door. 

onze shop

Wij bieden bruikbare producten aan die helpen om doodgewone, kleine momentjes om te toveren in memorabele momenten. We brengen producten om te koesteren én gebruiken, producten die geluk brengen om korte maar ook op langere termijn. Duurzame, eco-friendly items die je wil bijhouden, producten die je dat prachtige “thuisgevoel” geven.

Kids

Zachte en comfortabele baby-en kinderkleding, baby benodigdheden,… Alles wat wij nuttig en gelukzalig vinden voor de allerkleinsten, zullen we proberen aanbieden op onze webshop. We gaan continu op zoek naar nieuwe leuke merken die aan onze strenge criteria voldoen. We focussen hierbij op duurzaamheid: kleding van superieure kwaliteit die veel langer meegaat dan slechts enkele maanden.

Homewear

Kleding die je een thuisgevoel geven, ook als je op pad bent. Alles draait om comfort, zachte en ademende stoffen, minimalistische en smaakvolle looks… Prachtige simpliciteit. Stuks van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor gezellig thuis, maar evengoed om op pad te gaan én geschikt zijn voor alle lichaamstypes.

Home-deco

Items die je thuis doen stralen in uniciteit en authenticiteit, rustgevend en luchtig zijn, doch verbijsterend. Unieke stuks die dat beetje “je ne sais quoi” toevoegen aan je interieur.

Onze service, daar kan je op rekenen

We vinden het erg belangrijk dat iedereen bij ons kan shoppen zonder enige zorg. We staan altijd paraat om persoonlijk te helpen, via telefoon of via mail, met bezorgdheden, vragen, hulp en klachten! Contacteer ons, we doen alles wat we kunnen om je bij te staan op alle vlakken.