Gratis verzending in BE en NL vanaf €100.

meest gestelde vragen

Dat kan zeker, onder bepaalde voorwaarden. We hebben een retourprocedure en enkele voorwaarden die gelden voor retours. Lees onze retourpolicy na onderaan de website bij “shipping, levering en retourneren”. Als je niet zeker bent over je aankoop, contacteer ons dan gerust zodat we je kunnen bijstaan voor alle vragen omtrent maatvoering etc. 

Als je bestelt voor 12u ‘s middags, dan wordt je pakje dezelfde dag verzonden. Woon je in België of Nederland, dan ontvang je je pakje meestal de volgende dag. Soms doet de post er een dagje langer over. We kunnen helaas niét op zaterdag of zondag verzenden. Wanneer je op vrijdag je bestelling plaatst, heb je deze wellicht de maandag die volgt. Soms levert de post ook op zaterdag, maar dit kunnen we nooit garanderen. Lees alles na onderaan de website bij “mijn account: shipping, levering en retourneren”. 

Ieder pakje wordt met zorg en liefde verpakt als mooi cadeautje. Wil je graag een gesloten cadeauverpakking? Zet het dan even in de notities bij je bestelling. We schrijven er ook met plezier een persoonlijke boodschap bij op een mooie kaart. 

Je kan ons ten allen tijde bereiken via telefoon op 0032473309383 (spreek gerust een berichtje in). Een whatsappje of berichtje wordt ook asap beantwoord. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen op info@lagomkind.com

Als je graag de spulletjes eens komt passen voor je aankoop, dan kan dat gerust in Wommelgem op ons hoofdkantoor. Je bent altijd welkom, ook ‘s avonds en in het weekend. Contacteer ons om een moment af te spreken zodat we je kunnen helpen. Heb je een hele waslijst van wishlist items die je graag doorpast? Dan komen we met plezier tot bij jou met de spulletjes! Laat het ons even weten en we zorgen voor een shopmomentje bij je thuis.

We verzenden alles met BPost of DPD. De pakketjes worden met zorg geleverd in stevige doosjes, beschermd met zijdepapier zodat je spullen ongeschonden bij je aankomen. 

Uiteraard! Bezorg ons even je facturatiegegevens en stuur ons een mailtje. We sturen je factuur asap door.

Ja: je kan de details bekijken op de check-out pagina!

Een gedetailleerde omschrijving van de verzendingskosten vindt je op onze pagina “mijn account: shipping, levering en retourneren”. In België en Nederland is er gratis verzending vanaf 75 euro. Voor andere landen gelden andere minima die je terugvindt op de pagina hierboven omschreven. Voor pakketjes onder 75 euro, geldt voor België een verzendkost van 5,55 euro. Voor Nederland kost de verzending 8,40 euro.