LENTE/ZOMER IS HIER! 30 maart 2022 – Posted in: Nieuws

JAJAJA, de temperaturen zijn aan het stijgen en de groene blaadjes komen tevoorschijn… Overal bloesems en het gras staat nu al te hoog 😅. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn alvast super enthousiast dat de winter eindelijk gaat rusten, dat gezellige avondjes bij de haard nu vervangen kunnen worden door zwoele avonden op het terras. Want winter is supercosy… Maar de snotneuzen werden me nét iets teveel de voorbije maanden 😷.

Bij Lagomkind stromen de nieuwe collecties binnen en we krijgen zoveel zin in terrasjesweer. Spelen in de tuin, in een short naar school… En niet al die lagen, sjaals, wanten en botten moeten aandoen voor je het huis uitgaat… Extra pluspunten!

De nieuwe collecties staan nu bijna allemaal online, en we kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe aanwinsten. We zien veel fantastische basics voor de allerkleinsten, maar ook voor de kleuters… En we zien ook veel mooie zomerse printjes en kleuren.

Het leukste aan deze collecties is dat je met enkele mooie stuks eindeloos veel combinaties kan maken… Alle kleuren matchen mooi. Een bloesje met print van MarMar, kan perfect gecombineerd worden met een linnen broekje of shortje van The Simple Folk… Volg zeker onze Instagram @lagomkind als je graag outfitinspo te zien krijgt!

Zie je graag enkel de nieuwe stuks? GOED NIEUWS! We hebben wat gesleuteld aan de webshop en ervoor gezorgd dat er meer filters zijn zodat je gerichter kan zoeken naar wat je nodig hebt. Je kan filteren op merk (onder “merken’), op leeftijd (0-1 jaar en 1-4 jaar) en op soorten items. Je kan ook “nieuw” aanduiden als je enkel onze nieuwste stuks wil zien.

NIEUW MERK!

Tiny Soul is voor de eerste keer binnengekomen en de collectie is verbazend mooi! Natuurlijk is het altijd een gokje om een nieuw merk in huis te nemen… Je kiest ze op samples en dat doe je een gebedje dat de geleverde stuks even mooi zijn geproduceerd. Tiny Soul stelde niet teleur… De kwaliteit is superieur en de afwerking gewoon MAGNIFIQUE! De collectie loopt van newborn tot 4 jaar en we vinden een waaier aan prachtige basics, altijd met een twist. Ken je iemand die binnenkort een kleintje verwacht? Verwijs hen dan zeker door want deze prachtige collectie biedt zoveel mooie newborn items…

Ben je op zoek naar een specifieke outfit/cadeautjes/… en vind je je weg niet goed op de webshop? Geef ons een belletje of stuur ons een mail/whatsapp bericht/… We helpen je supergraag verder.

Kom je graag eens in real life kijken naar je stuks voor je ze aankoopt? Geen probleem! Neem contact op en we spreken iets af. Wil je een private shopping bij je thuis? Dat kan ook! 📞 0473309383

Geniet van die eerste lentegeuren en kleuren! Berg je winterjassen op… Mest je kast even uit op items die nooit gedragen worden en doneer ze… Gooi nu eindelijk die 100 tupperware potjes die je nooit gebruikt uit je huis en maak ruimte… Hou enkel wat je gebruikt, waar je gelukkig van wordt, en koop enkel wat je mist. Want ruimte in je huis = ruimte in je hoofd en hart! Minimalisme is bevrijdend… En vergeet niet om voor ecologisch-duurzaam te kiezen; want elke beetjes helpen de wereld vooruit.

Happy smart shopping!

Liefs, Véro