Welkom bij Lagomkind 22 juni 2021 – Posted in: News

Hallo! En welkom in de wereld van Lagomkind.

Wij zijn een online familiebedrijf, eigenlijk gerund door mij, Véronique, en ondersteund door mijn verloofde, de papa van ons gezin: Sven.

Ik ben gestart met dit idee toen ik op een kruispunt in mijn leven kwam. Na 8 jaar te hebben gewerkt in een uitdagende salesfuntie in de mode-industrie, besloot ik dat het tijd was. De lange dagen, hoge werkdruk, en de combinatie met mama zijn van 2 heel jonge kinderen en het huishouden dat daarbij hoort, hebben het emmertje doen overlopen. Er moest iets veranderen… Ik wilde meer quality time, ik wilde het rustiger aan doen, meer genieten van het leven en familiemomenten en de haastige cyclus waarin ik leefde loslaten.

Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb altijd al een eigen bedrijf willen starten. Ik heb het jaren uitgesteld, uit angst en onzekerheid… Maar nu is het beter dan ooit om mijn droom te gaan waarmaken.

Lagomkind werd geboren… Een concept dat zoveel meer is dan een website: Het is een levensstijl, een mentaliteit, een manier van leven die me het afgelopen jaar heeft geholpen om wat ik nodig had uit te zoeken en een aantal levensveranderende beslissingen te nemen. Balans vinden staat centraal: niet te weinig, niet te veel, net genoeg. Daar hoort een minimalistische levensstijl bij.

Ik wil in vrijheid leven en ik wil dat mijn kinderen zorgeloos kunnen opgroeien in een stressvrij gezin. Ik wil me op mijn gemak voelen en ik wil dat mijn kinderen me zelfverzekerd zien. Ik wil dat mijn kinderen zich vrij voelen om de wereld te ontdekken, in de natuur te spelen en te genieten van kleine dingen. Ik wil alle rommel opruimen: uit mijn hoofd en uit ons huis, om plaats te maken voor mooie, goed gekozen items die mijn familie echt vreugde brengen. En tot slot wil ik dit allemaal doen, zonder de wereld en haar prachtige natuur te ruïneren.

We bieden artikelen waar je blij van wordt, die duurzaam, milieuvriendelijk en vooral comfortabel in gebruik en draagcomfort zijn.

We begonnen met een goed gekozen, klein aanbod, maar er komen heel binnenkort grote dingen aan!

Ik hoop dat deze website en onze instagram je vreugde brengen, en dat “Lagom” in jullie levens kan worden geïntroduceerd!

Liefs

Vero