Gratis verzending in BE en NL vanaf €100.

Over homewear

Tijdloze, comfortabele, nuttige, kwaliteitsvolle, ecologische collecties.

Voor mama’s, tante’s, grootmoeders, meters en vriendinnen!

Elk stuk in onze homewear collecties werd zorgvuldig uitgekozen door ons. Bij ons vind je enkel merken die ecologisch verantwoord zijn, net zoals de Lagomkind waarden en visie verkondigen.

Wij geloven dat vrouwen er fantastisch, elegant en hip kunnen uitzien, zonder dat er moet worden ingeboet op comfort. We brengen tijdloze stuks, waarvan de meesten het hele jaar door kunnen worden gedragen. Ons ieder seizoen ontdoen van een hele hoop seizoensgebonden kleding, is niet ons ding. Wij geloven dat je een ver eind kan geraken met een aantal mooie, kwalitatieve stuks in je kast, die je leuk kan combineren om verschillende looks te creëren.

Onthoud steeds: Less is more! Creëer simpele looks met kwalitatieve, duurzame stuks in zachte en comfortabele stoffen, en laat je stralende gezicht en verbluffende persoonlijkheid de rest doen.

In de nabije toekomst plannen we om extra “spoil yourself” productjes aan te bieden. Me-time, mentaal welbevinden en natuurlijke schoonheid… Dat wensen we alle vrouwen toe!

Fun fact: We proberen ook leuke “mommy and me” outfits te vinden, voor de mama’s die het leuk vinden om “the mini-me thing” te doen!

COMFORTABEL

TIJDLOOS

BRUIKBAAR

ECOLOGISCH