Gratis verzending in BE en NL vanaf €100.

Over KIDS

Tijdloze, comfortabele, nuttige, kwalitatieve, duurzame collecties voor alle “tiny humans” (pasgeboren – 4 jaar).

Wij kiezen enkel voor merken die dezelfde waarden dragen als Lagomkind. Ons belangrijkste doel is om duurzame producten met het hoogst mogelijk comfort aan te bieden voor de allerkleinsten. 

Wij geloven dat baby- en kinderkleding er niet enkel schattig of mooi moet uitzien… Maar veel belangrijker: ze moeten goed aanvoelen. Kinderen moeten kunnen spelen, knuffelen, slapen, leren als vrije vogeltjes… In kleding die hen daar de ruimte toe geeft. Als je op zoek bent naar drukke prints, felle contrastkleuren, prinsessenjurkjes en strakke chinobroekjes, dan ben je bij ons wellicht op de verkeerde plek.

Wij geloven in ongecompliceerde basiskleding die kinderen kunnen dragen naar iedere gelegenheid, in kleuren die goed samenvloeien en daarbij een rustig, geruststellend gevoel geven. Wij geloven dat comfort belangrijker is dan looks, en dat comfortabel er ook geweldig kan uitzien wanneer outfits creatief gecombineerd worden. Wij geloven dat de kleding van een kind nooit meer hoeft op te vallen dan hun fantastiche persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid. En tenslotte is dat laatste het allerbelangrijkste, toch?

Naast kleding, bieden wij ook bijpassende accessoires aan, hier en daar wat speelgoed, en baby benodigdheden… We werken er elke dag aan om ons aanbod te vergroten en we zijn steeds op zoek naar nieuwe, duurzame merken die bij ons passen!

 

COMFORTABEL

TIJDLOOS

BRUIKBAAR

ECOLOGISCH